Περπατάς απεγνωσμένος ψάχνοντας στην πολύ να βρεις το τέλειο…Περπατάς…Περπατάς…Και εκεί που είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις…Εντελώς τυχαία μπαίνεις στον ΚΆΒΟΥΡΑ!!!Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η επίμονη σας , η υπομονή σας , άλλα και οι προχωρημένες σας ιδέες!!! Ένα τεράστιο ΜΠΡΆΒΟ!!!!!Συνεχίστε έτσι…

Φωτεινή Πελτέκη (on FB)

Υπέροχα παιδιά με πολύ πολύ όρεξη για δουλειά! Οι πιο ζωντανές φωτογραφίες που έχω δει. τελεία επεξεργασία! Είστε πάντα διπλά μας στις όμορφες στιγμές μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αναστασία Καλιάκα (on FB)

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΧΆΡΗΚΑ ΠΟΛΎ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΧΕΤΕ ΌΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Έφη Κοκκίνου (on FB)

Αυτό που μας κρατάει στη φωτογραφία, αυτό που μας κρατάει στην Τέχνη, είναι η διαδικασία. Η χαρά της διαδικασίας και όχι τόσο του αποτελέσματος ή οποιουδήποτε στόχου.Κι από την δουλειά σας φαίνεται πως λατρεύεται αυτό που κάνετε..Συγχαρητήρια οι δουλείες σας είναι όλες υπέροχες!

Σόφη Χατζηβασιλειάδου (on FB)

Δε θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή. Η αγάπη σας για το αντικείμενο φαίνεται σε κάθε μια φωτογραφία κ σε όλο το βίντεο τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης. Αποτυπώσατε με τον πιο όμορφο τρόπο τις πιο ευτυχισμένες μας στιγμές. Ευχαριστούμε.

Kavou Io (on FB)

Εκτός από άψογοι επαγγελματίες είστε και πολύ συνεργάσιμα παιδιά,με άποψη,δημιουργικότητα,όρεξη για δουλειά!! Αυτό αποδεικνύεται και από τα τόσα χρόνια ζωής του φωτογραφείου σας!! Δεν είναι τυχαίο!!

Annoula Mandalianou (on FB)

Μπορώ να περιγράψω τις φωτογραφίες σας με 1000 λέξεις την κάθε μία, αλλά θα αρκεστώ στο Ιδιαίτερο επαγγελματισμό σας, στην οξυδέρκεια σας,στην εφευρετικότητα και το μέτρο που έχετε για ένα τέλειο ισορροπημένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, με άλλα λόγια ΤΕΧΝΗ !!Συγχαρητήρια είμαστε περήφανοι Για εσάς και για όσα έχετε καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά .σάς εύχομαι Να έχετε πάντα επιτυχίες πού τόσο αξίζετε.

 

νυφικα γαμος (on FB)

Συγχαρητήρια παιδιά οι φωτογραφίες σας μας ταξιδεύουν σε κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα, η εναλλαγή των χρωμάτων που υπάρχει σε κάνει να χαζεύεις την κάθε φωτογραφία 5 λεπτά τουλάχιστον, συνεχίστε έτσι με το ίδιο πάθος και μεράκι! Παρεμπιπτόντως έχουμε ξετρελαθεί με το άλμπουμ μας κάνατε φοβερή δουλειά!

Giorgos Tsotsopoulos (on FB)

Δυο υπέροχοι άνθρωποι που μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ξεχωριστοί, φωτογραφίζοντας μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ βασική και τα παιδιά την κέρδισαν από την πρώτη στιγμή χάρη στον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια τους . Χαιρόμαστε πολύ που συνεργαστήκαμε! Σας ευχαριστούμε πολύ Βαγγέλη και Αλέξανδρε!!!

Xrisa Kiriakou (on FB)

Κατά πόσο μπορεί η “κληρονομικότητα” να επηρεάσει την επαγγελματική πορεία κάποιου; Η περίπτωση των Φωτογραφικών Κάβουρα δείχνει ότι μπορεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Πίσω από τα Φωτογραφικά Κάβουρα υπάρχει μια ιστορία 3 γενεών που ξεκινά από τον παππού Αλέκο, μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο, συνεχίζεται από τον Αντώνη Κάβουρα, διάδοχοι του οποίου είναι σήμερα ο Αλέξανδρος και ο Ευάγγελος Κάβουρας. Η φωτογραφική τέχνη συνεχώς εξελίσσεται και η οικογένεια Κάβουρα μέσα σ΄αυτά τα 65 και πλέον χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία, είτε πρόκειται για τις λεγόμενες τότε “εβδομαδιαίες καλλιτεχνικές” φωτογραφίες, είτε για την μαζική εκτύπωση εγχρώμων φωτογραφιών αργότερα, όσο και την σημερινή ψηφιακή καλλιτεχνική φωτογραφία, που έχει επεκταθεί πέρα από τη στατική φωτογράφιση και στην βιντεοσκόπηση. Ο μεν Αλέξανδρος ασχολείται κύρια με τη φωτογραφία, ο δε Ευάγγελος με το βίντεο. Έχω δει δουλειές τους τόσο στο Facebook, όσο και στο φωτογραφείο τους, τόσο στην φωτογραφία, όσο και στο video και μου άρεσαν ιδιαίτερα. Το καλοκαίρι του 2015 βαπτίσαμε τον εγγονό μου και, γνωρίζοντας το επίπεδο δουλειάς τους, ήταν φυσικό να τους αναθέσω τόσο τη φωτογράφιση, όσο και τη βιντεοσκόπηση. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά! Η νύφη μου μάλιστα, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Καναδά, έμεινε τόσο ενθουσιασμένη με τη δουλειά του Αλέξανδρου και του Βαγγέλη που ζήτησε να επεξεργασθούν και τις φωτογραφίες του γάμου της που έγινε στον Καναδά! Κλείνοντας αυτό το κριτικό σημείωμα θέλω να συγχαρώ τα δύο αδέρφια και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν την προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης της φωτογραφικής τέχνης.

Βαγγέλης Ξακουστός (on FB)